Știm cu toții că, vrem, nu vrem, ceea ce facem ne transformă, fie și subtil, poate inobservabil la început. La fel se-ntâmplă și cu ceea ce gândim și simțim. Din acest motiv, am creat evenimente care să le facă plăcere celor care iau parte la ele, să-i bucure și să-i inspire, aducându-i în acest fel mai aproape de ei înșiși, dându-le acea relaxare care presupune și reflecție și care îmbogățește creativitatea.

Bineînțeles, festivalurile și concertele pe care le organizăm se încadrează perfect și în această categorie a evenimentelor. Dar am gândit și alte evenimente pentru a ne surprinde vizitatorii.

În prezent, desfășurăm vernisaje și expoziții care au diferite tematici și care au ca scop unanim de a expunerea operelor artă atent selecționate, pentru a evidenția conceptul și a expune publicul la frumusețe și armonie, la artă și cultură.

Spațiul Galeriei INSPIRATIO este deschis și pentru găzduirea altor evenimente și este disponibil și pentru închiriere. Dacă vă doriți să organizați propriul eveniment în acest patrimoniu cultural, puteți găsi mai multe informații pe pagina Galeriei.

Vă așteptăm cu drag ca artist care dorește să-și expună propriile lucrări, ca vizitator sau organizator al propriului eveniment!

 

evenimente inspiratio
Buy tickets