Probabil cele mai discutate și disputate teme în societatea contemporană, e valabil pentru întreg mapamondul, sunt metodele cele mai eficiente de educație. Cei care au fost curajoși și iubitori de copii, în același timp și în aceeași măsură, au observat că nu există nimic mai eficient, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, decât educația prin inspirație. Pentru că ea presupune simultan încredere și respect pentru personalitatea unică a fiecărui copil.

Ne-am gândit să le oferim copiilor cu vârsta de până în 14 ani evenimente experiențiale și inspiratoare: ateliere de pictură, dar și de scriere de mână cu stiloul și creație de povești, ateliere ținute de specialiști în aceste arte.

Copiii sunt invitați să povestească, să spună care le sunt preferințele și pasiunile, vor imersa în lumea culorilor, a peniței și cernelii și a modalităților de a construi o poveste.

Ne-am oprit deocamdată asupra acestor trei tipuri de ateliere, fiindcă pictura relaxează și dezvoltă creativitatea, scrisul de mână organizează și dezvoltă memoria, iar crearea și spunerea poveștii construiesc încrederea de sine a copilului și dezvoltă imaginația.

Cauți un cadou deosebit?

Cumpără bilete