Politica de retur

Politica de retur

Conform legii, puteți returna produsele achiziționate în maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Acestea trebuie returnate în aceleași condiții în care au fost livrate, fără urme de uzură sau deteriorare a produsului ori ambalajului și însoțite de toate documentele fiscale pe care le-ați primit odată cu coletul.

Returul va trebui anunțat la adresa giftstudio@inspiratio.ro sau la telefon: 0771512986, menționând numele, prenumele, adresa la care a fost livrată comanda, codul produsului și contul IBAN în care doriți să primiți contravaloarea comenzii. După trimiterea acestui e-mail, noi vom trimite curierul FAN COURIER la adresa menționată, pentru a ridica produsul, în vederea returnării.

Costul transportului de retur va fi suportat de către INSPIRATIO gift studio doar în situația în care produsul prezintă defecte din fabricație sau v-a fost livrat un alt produs decât cel comandat.

Contravaloarea produsului se virează prin transfer bancar, în maxim 14 zile calendaristice de la data ridicării coletului de către curier.

Buy tickets