Arta delectează, plăsmuieşte lumi, relevă sensuri, aduce echilibru, este terapie şi chemare. Nu este niciodată aceeaşi, deşi se slujeşte de noţiuni deja reliefate de-a lungul istoriei, pe care le transformă continuu, aducându-le permanent la alte şi alte niveluri conceptuale. Mereu nouă şi veche totodată. Prea fluidă pentru a fi cuprinsă într-o simplă definiţie, arta l-a călăuzit mereu pe om. Este atât de firesc – din el izvorăşte şi tot în el se întoarce negreşit. Vibraţia estetică rezonează în sensibilitatea sufletească.

Oferim artistului contextualizarea şi concretizarea puterii sale creatoare. Avem ambiţia de a semnala cum se oglindeşte în artă iscusinţa sa, nobleţea gândirii şi cunoaşterea emoţională.

În acest demers al promovării şi mediatizării actului artistic, punem la dispoziţia tuturor celor interesaţi de crearea de conexiuni şi de facilitarea schimburilor de experienţă, cu caracter interdisciplinar, un spaţiu social flexibil, în care pot organiza evenimente sau pot lua parte la workshopuri, ateliere creative, lansări de carte, cursuri sau conferinţe.

Inchiriere galerie INSPIRATIO:

1 zi – 100 € + TVA

½ zi – 75 € + TVA

Se acorda reduceri pentru fundatii si asociatii non profit.

Pentru expozitii:

500 €/luna fara aport INSPIRATIO la organizare si vanzare lucrari

300 €/luna daca lucrarile se vand prin INSPIRATIO in regim de comision

Adaosul practicat pentru lucrari de arta:

40% + TVA sub 1000 lei

30% + TVA 1000-2000 lei

25% + TVA 2000-4000 lei

15% + TVA peste 4000 lei”

Buna primire a tuturor preocupărilor artistice sub egida INSPIRATIO, ne-a dat aripi să construim înca o punte de dialog între arta contemporană şi public. Aşa a luat naştere Galeria INSPIRATIO, un spaţiu nou, în inima oraşului, permanent populat de talentul şi energia artiştilor contemporani.

Suntem o imagine fluentă a tot ceea ce reprezintă azi producţia artistică modernă, suntem un nucleu de vitalitate socială, spirituală, o interfaţă ce serveşte la expunerea operelor în faţa publicului interesat să-şi extindă orizonturile culturale, să admire şi/sau să cumpere artă.

Cauți un cadou deosebit?

Cumpără bilete