BRANDING BOOST 3 – Foto și Storytelling pentru Sărbători de Primăvară

BRANDING BOOST 3 – Foto și Storytelling pentru Sărbători de Primăvară

Am ajuns la ediția a III-a de ateliere Branding Boost de Foto și Storytelling pentru Social Media 🎉
La atelierul Branding Boost – ediția a III-a, vom lucra împreună, ghidat, și vom pregăti 4 postări de social media, de data aceasta cu tematica perioadei următoare: povești de primăvară.🌸🌿🌼💐
Vino cu zâmbetul și energia bună la purtător, iar noi îți pregătim idei de texte pentru storytelling și cadre memorabile, pe care nu te mai saturi să le fotografiezi.
De data aceasta, petrecem 4 ore împreună, asigurăm noi toate materialele, cafeaua, ceaiul, apa și gustările sunt tot din partea noastră, iar tu pleci cu temele făcute.
Poți veni și cu laptopul dacă te ajută să scrii mai rapid ceea ce ai de creat pentru social media, iar telefonul din dotare va fi mai mult decât suficient pentru fotografiile de produs și de branding.

În acest atelier, vei învăța:

✔️ cum să faci fotografii pentru cele 4 subiecte propuse
✔️ cum să transformi o imagine într-o poveste
✔️ să pozezi cu încredere pentru a te prezenta publicului tău
✔️ să scrii povestea brandului tău
✔️ ce emoții transmiți prin cuvinte, imagini și povești
✔️ cum să-ți promovezi produsele și serviciile de Paște și la început de primăvară
❗ Vino cu un produs creat de tine pe care dorești să-l fotografiezi. Dacă nu ai unul, nu-ți face griji, îți vom pune la dispoziție suficiente materiale pentru idei de poze pentru brandingul din social media.
❗ Îmbracă-te în ceva comod, care îți dă încredere în tine și care te reprezintă în rolul de antreprenoare și brand personal.
❗ Noi îți vom pune la dispoziție cadrele pentru fotografii perfecte, fișe de lucru pentru storytelling de suflet și cafeaua care să-ți mențină energia pe parcursul atelierului.
📌 Vino sâmbătă, 18 martie, de la ora 10:00 cu zâmbetul pe buze și pregătește-te să ai postările gata pentru următoarele săptămâni. 

Gazdele tale:

💁🏻‍♀️📸 Cristina Fiofil – Fotograf și mentor, combină 15 ani de experiență în fotografie de studio, nou-nascuți, maternitate, fotografie de brand, de produs și cursuri foto pentru copii si adulti, sesiuni de mentoring, workshopuri pentru fotografi. Munca mea a fost prezentă în diferite bloguri, reviste, cărți, editoriale. Misiunea mea este să încurajăm creativitatea oamenilor, să îndrăznească să descopere și să modeleze lumina, să simtă emoția, sa își facă mai puține griji și să creeze mai mult frumos. Îmi doresc să dau putere, încredere și strălucire femeilor creative, copiilor cu care lucrez, persoanelor de orice vârstă. Fotografia pentru mine este un stil de viață, un antrenament plin de frumos și sunt gata să vă inspir și pe voi în această călătorie.
💁🏻‍♀️✍🏼 Alexandra Bădiță – Coach de Journaling și Storytelling, fondatoarea primei Academii de Journaling din România, dedicată educației pentru sănătatea emoțională, Alexandra predă arta jurnalului din 2017. A fondat brandul Impressivity® by Alexandra și este gazda podcastului Live Your Impressivity® Show. A creat jurnalul în limba engleză “Impress yourself every day” și este autor internațional al cărții “Write Your Way To Happiness”. Lucrează și cu copiii în cadrul proiectului ”Journaling în Școli”. Alexandra a vorbit pe scene din întreaga lume, iar misiunea ei este de a transforma scrierea în jurnal în educație pentru minte și suflet, în rândul liderilor, antreprenorilor, dar și al tinerilor și copiilor.

Înscrierea se face în avans, prin achitarea taxei de participare.
❗ ❗ LOCURI LIMITATE!❗ ❗

Share this post


Cumpără bilete