Ansamblul vocal The Citrus Singers va cânta în Biserica Neagră

Ansamblul vocal The Citrus Singers va cânta în Biserica Neagră

Duminică 5 iunie, de la ora 18.00, Biserica Neagră va găzdui un concert extraordinar – The Citrus Singerssub conducerea dirijorilor Douglas Austin și Marius Beltran.

Puteți cumpăra din timp bilete aici – https://booktes.com/cumpara/concert-citrus-singers#2022-05-30

The Citrus Singers

Sub conducerea dirijorilor Douglas Austin și Marius Beltran

Citrus Singers, asamblul vocal al colegiului omonim situat în Glendora, California, a fost înființat în 1968 și a căpătat rapid un renume internațional. Acest grup de elită a câștigat numeroase concursuri corale, inclusiv prestigiosul Festival Coral Internațional din Spittal, Austria.  Printre spectacolele susținute se numără Glinka Capella din Sankt Petersburg, Rusia, Simpozionul de la Viena pentru coruri internaționale remarcabile, Festivalul Riebeld din Danemarca, Festivalul coral Midnight Sun din Tromso, Norvegia, și Festivalul coral internațional din Republica Populară Chineză. În plus, au cântat cu Orchestra Filarmonicii din Londra, au deschis Rose Parade și au apărut anual în cadrul emisiunii speciale PBS din ajunul Crăciunului, în direct de la Pavilionul Dorothy Chandler din Los Angeles, California. Corul Citrus Singers a încântat președinți, demnitari străini și a reprezentat Statele Unite în lumea întreagă, efectuând turnee în Franța, Italia, Austria, Iugoslavia, Cehoslovacia, Ungaria, Japonia, Spania, China, Danemarca, Norvegia, Germania, America de Sud și Marea Britanie.

Programul va cuprinde selecțiuni din următoarele lucrări

All That Hath Life and Breath Praise Ye the Lord! Rene Clausen
Sing Me to Heaven Daniel Gawthrop
Let the Life I’ve Lived Speak for Me Gwyneth Walker
How Can I Keep from Singing Robert Lowry/arr. Sarah Quartel
Sanctus Craig Courtney
Prayer for a New Day Jonathan Reid
Gloria (from “Missa Kenya”) Paul Basler
There Will Be Rest Frank Ticheli
The Word Was God Rosephanye Powell
Ubi Caritas Ola Gjeilo
Psalm 96 Jan Pieterszoon Sweelinck
O Magnum Mysterium Morten Lauridsen
Northern Lights Ola Gjeilo
Baba Yetu (Swahili adaptation of “The Lord’s Prayer”) Christopher Tin
The Heavens’ Flock Ēriks Ešenvalds
Panunumpa Jessel Gerard Gonzalez/arr. Christopher Borela
Lord, Listen to Your Children Ken Medema/ar. Kenneth Dake
O Shenandoah Traditional/ar. Greg Gilpin
Joshua Fought the Battle of Jericho Traditional/ar. Jonathan Rathbone
Prayer of the Children Kurt Bastor/ar. Andrea S. Klouse
Unclouded Day J. K. Alwood/ar. Shawn Kirchner
Danny Boy Traditional/ar. Danny Flummerfelt

Douglas Austin, dirijorul renumitului Citrus College Singers, a început să predea în toamna anului 1985 și a dedicat treizeci și cinci de ani studenților din cadrul Departamentului de Arte Vizuale și Interpretative de la Citrus College, folosindu-și experiența muzicală impresionantă pentru a îmbunătăți performanțele academice ale cursanților săi. Licențiat în muzică la California State University, Los Angeles, Douglas Austin și-a dezvoltat o solidă carieră profesională de compozitor, aranjor, vocalist și interpret. El a predat cursuri de tehnică vocală și corală, teatru muzical și voce solo. Solicitat în calitate de expert coral și membru în juriu, profesorul Austin susține adesea ateliere de perfecționare în interpretarea vocală și este invitat ca lector în conferințe ale unor prestigioase festivaluri.

Marius Beltran, dirijor asociat al Citrus Singers, are peste zece ani de experiență de predare. Este licențiat în compoziție muzicală și are un masterat în dirijat coral. Marius Beltran și-a început educația muzicală formală la Citrus College ca student, iar în cele din urmă a devenit membru al facultății în 2017, susținând cursuri de teorie muzicală, istoria muzicii și canto. Pe lângă activitatea sa la Citrus, Beltran predă și pentru alte grupe de vârstă, de la coruri de copii la producții teatrale profesionale.  De asemenea, el activează ca interpret, coregraf, profesor vocal privat, compozitor/aranjator, precum și ca membru al juriului pentru festivaluri corale din California de Sud.

The Citrus Singers, Arturo Alvarez, Grace Bernard, Emma Castillo, Jaalene DeLeon, Rachel Fisher, Lorenzo Flores, Mario Garcia, Quinn Gearheart, Jacob Gonzalez, Maren Hamilton, Alexis Herrera, Jillian Hurte, Michael Keleshian, Kaelyn Kilpatrick, Anthony Legans, Andrew Limon, Berlynn Milliken, Christopher Nevarez, Harmony Nichols, Jack Nisbet, Christian Ontiveros, Emilio Pichardo, Reagan Slomback, Dylan Smith, Joanna Tan, Hannah Valenzuela, Aidan Ramirez, Jake Rushing, Hannah Weisman, April Williams, Luis Zano

Citrus College este cel mai vechi colegiu comunitar din Los Angeles County și al cincilea cel mai vechi din California. Înființat în 1915, colegiul a crescut și s-a extins în așa măsură încât acum oferă diplome de asociat transferabile și/sau certificate în peste 54 de domenii, precum și programe tehnice și de carieră foarte bine cotate. Citrus College este clasat în mod constant ca fiind unul dintre colegiile comunitare de top din țară. Fundația Citrus College este o organizație non-profit, înființată în 1966, care sprijină obiectivele educaționale ale tuturor studenților, inclusiv ale celor din programul Citrus Singer. Suntem recunoscători pentru sprijinul lor continuu.

The Citrus Singers vă mulțumește pentru că susțineți artele și împărtășiți această minunată experiență muzicală.

Share this post


Buy tickets